Bygga Egen

Hellre bygga din egen gaming-PC?

Givetvis erbjuder väletablerade Dustin även ett brett och prisvärt sortiment av bra och billiga datorkomponenter (processor, grafikkort, minne, SSD, moderkort, chassi, nätaggregat osv.) för dig som hellre vill bygga ihop din egen stationära gamingdator samt en stor mängd annan utrustning för gamern! Dustin grundades redan år 1984 och är idag en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter!

Ingen gaming-PC som passar?

Om Dustins prisvärda utbud av färdigbyggda laptop gaming-PC och stationära gamingdatorer av någon anledning inte faller dig i smaken föreslår vi att du istället tar en närmare titt på MediaMarkts kompletta sortiment av speldatorer som du enklast hittar till genom att klicka på länken nedan:

 

De grundades redan 2014 och har som mål att alltid erbjuda bästa möjliga färdigbyggda stationära gaming-PC under 10000 kr! Vill du ha en ännu mer kraftfull speldator finns möjligheten att konfigurera datorn med olika tillval som t.ex. bättre grafikkort och processor!

Hos Aguma kan du även läsa mer om komponenterna i gamingdatorn, olika tips på hur du kan optimera din gaming-PC för bästa spelupplevelse samt om Aguma Speldatorer (vilket är företagets juridiska namn). Har du frågor eller synpunkter kan du alltid kontakta Aguma Gamingdator genom att fylla i deras kontaktformulär (deras ambition är att svara inom 24 timmar).